Bijna....
Door: Jacolien + Nelleke
Blijf op de hoogte en volg Jacolien + Nelleke
20 Mei 2008 | Nederland, Hardenberg
We zijn nu de laatste dingetjes aan het regelen. Als het goed is komt het visum deze week binnen!
Sinds vandaag hebben we officeel een huisje in Paramaribo! In Suriname kun je heel makkelijk huisjes huren, veel makkelijker dan in Nederland. Dit huisje is van Nederlandse beheerders, die op dit moment in Suriname verblijven. Dus dat is helemaal ideaal voor ons! We laten, als het lukt, binnenkort wel foto's zien!
Hoe het met internet zal gaan daar weten we niet. We zitten nogal een stukje van het centrum af, maar misschien zijn er ook wel ergens anders internetcafé's, of misschien kunnen we op de school wel internetten.
Leuk om allemaal weer nieuwe dingen te gaan ontdekken! Een nieuwe cultuur ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten, leven in een andere cultuur, leuk leuk leuk!
Zaterdagmiddag half drie vliegen we. ´s Avonds om half 8, hun tijd, komen we in Paramaribo aan!
We zorgen ervoor dat jullie een mailtje krijgen, wanneer wij een nieuw berichtje hebben geplaatst. Krijg je nou geen mailtje, dan kun je je links op onze site aanmelden voor de automatische mail!
Tot in Suriname!
21 Mei 2008 - 06:17
Aernout:
Bijna...
Heel veel plezier en succes!! -
23 Mei 2008 - 12:35
Thijs:
oei oei! spannend! jullie gaan bijna! Ben nu al erg benieuwd naar jullie verhalen.. -
23 Mei 2008 - 14:56
Sarine:
hoi kei gave site jo !!!
ik zal je wel missen :-(
ik zal je vertellen wat ik krijg op mijn verjaardag,ik hoop dat heel veel krijg,(dan kan ik langer achter de pc ):-)
groetjes sarine -
groetjes Alrik -
24 Mei 2008 - 12:51
Sarine & Kirsten:
hoi lien & nel
we zullen de trampoline heel erg missen:-(
en jullie natuurlijk ook !!
groetjes sarine & kirsten -
25 Mei 2008 - 10:53
hoi jacolien,
ik had even zin om wat op te schrijven;-)
nog 10 nachtjes................en dan ben ik jarig (ik ben nog niet zenuwagtig)
groetjes sarine :-) :-) :-) ;-)
25 Mei 2008 - 11:04
hoi jacolien,
ik ga denk ik elke zaterdag wat op jouwn mail schrijven :-) :-0
cool he ?:-D :-D
xxx sarine -
25 Mei 2008 - 17:32
Sigrid:
hoi nelleke
ik heb mijn A diploma goed he
is het warm daar?
is het leuk daar.
was het leuk in het vliegtuig.
ik ga nu slapen dag